Over Mental Matters

Mental Matters is GGZ-instelling. Bij Mental Matters staat de cliënt écht centraal. Bij elke cliënt kijken we opnieuw welke behandelaar en therapievorm het beste bij diegene past. Contractvrij werken helpt ons daarbij. Door deze werkwijze kunnen wij nog beter therapie op maat leveren. Er zit geen maximumduur aan de therapie en we hebben geen quotum om te vullen, waardoor we het hele jaar nieuwe cliënten aan kunnen nemen. Bovendien bieden wij therapie aan in meerdere talen.

Een nieuwe uitdaging
Johannes Vinke richtte in 2016 samen met zijn moeder in Groningen en Amsterdam de GGZ-instelling Empower Psychotherapie op. Dankzij de vele professionals die inmiddels voor Empower werken is het een groot succes geworden. Inmiddels hebben vele honderden cliënten een of meerdere succesvolle therapieën bij Empower gevolgd. Mental Matters gaat op dezelfde manier therapie aanbieden, en zal dit in nieuwe steden doen.

Kernwaarden
Bij Mental Matters zijn we zorgzaam, betrouwbaar en professioneel. Onze medewerkers zijn betrokken bij hun cliënten. Ze volgen daarnaast regelmatig scholingen om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Onze therapieën zijn evidence-based en afgestemd op de cliënt.

Wil je meer weten? Neem dan contact op of meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.